Szolgáltatásaink

A mai rohanó világban az ember semmi mást nem szeretne jobban, mint egy kis kényelmet. Nap mint nap különböző szolgáltatásokat veszünk igénybe, azonban ezek nem mindig mennek olyan gördülékenyen, mint ahogy azt mi szeretnénk, ezért idegessé, stresszessé válunk miatta. Azonban mi szeretnénk megadni azt a kényelmet a vásárlóink számára, amit megérdemelnek.

 

 

 

Komplex szolgáltatást nyújtunk, ezzel pedig időt spórolunk meg ügyfeleink számára. Ugyanis a szakmai tanácsadástól kezdve a kivitelezésen át az alkatrész pótlásáig mindenben ügyfeleink rendelkezésére állunk. Így nem kell több órát, napokat vagy épp heteket szaladgálniuk a teljes megoldás érdekében, hiszen nálunk elintézhetnek mindent egy helyen.

 

 

 

Tudjuk, mennyire nehéz laikusként egy olyan berendezést választani otthonunkba, ami megfelel elvárásainknak. Azonban ezért vagyunk mi, hogy segítsük ügyfeleinket a döntés meghozatalában. Mi nem lerázni akarjuk őket, hanem a lehető legobjektívebb szakmai tanácsadással mondjuk el mindazt, amit tudnia kell, ha kandallót szeretne. Nem beszéljük rá ügyfeleinkre a számukra nem megfelelő tűztereket, alkatrészeket, kiegészítőket. Elmondjuk a véleményünket, és segítünk az ideális kandalló, tartozék kiválasztásában.

 

 

Ha már sikerült döntést hozni a kandallóbetétben, valamint a hozzá tartozó kiegészítőkben, akkor a legnehezebb feladat a megfelelő szakember kiválasztása. Azonban nem kell afelől aggódnia, hogy sikerül kifogni egy nem megfelelő kandallóépítőt, hiszen mi tudunk megbízhatót ajánlani. Az évek során ugyanis összegyűjtöttük az ország legjobb kandallóépítő mesterembereit, akiket nyugodt szívvel tudunk ajánlani, hiszen a minőségi munka náluk garantált!

 

 

Mint minden műszaki eszköz esetében, a kandalló betét élettartama elsősorban a minőségtől, valamint a kivitelezéstől függ. Azonban mi tiszta lelkiismerettel képviseljük a gyártók termékeit. Ugyanis az általunk forgalmazott termékek magas minőséget képviselnek, hiszen a legjobbat akarjuk ügyfeleinknek! Tehát biztosan állíthatjuk, hogy Európa legjobb gyártóival dolgozunk együtt, akiknek számos nemzetközi elismerésük van, munkáikra pedig garanciát vállalnak. Ennek, és a megfelelő szakembernek köszönhetően pedig kandallója sokáig beragyoghatja otthonát.

 

 

Az évek során kiterjedt viszonteladói hálózatot hoztunk létre, így a kiskereskedelem mellett fokozatosan elkezdtünk nagykereskedelemmel foglalkozni, aminek köszönhetően sikerült lefedni az ország egész területét. Közép-és hosszútávú célunk közé tartozik többek között tudatosan és szervezetten menedzselni a viszonteladói piacot. Ennek köszönhetően olyan stabil fejlődést sikerült elérni, melynek köszönhetően az iparág vezető szolgáltatói közé emelkedtünk.

 

 

Célunk, hogy értéket teremtsünk, minél magasabb szinten kielégítve ügyfeleink és partnereink igényeit. A tökéletes és emlékezetes pillanatok megéléséhez akarjuk hozzásegíteni vásárlóinkat. A biztos hátteret akarjuk jelenteni az ügyfeleink számára, akik a beépítés után is, kiegészítők vásárlása vagy épp egyéb technikai jellegű kérdés esetén ismét bizalommal kereshetnek bennünket.