PROMAT

A PROMAT múltja 1958-ig nyúlik vissza, és mára már a passzív tűzvédelem és a nagy teljesítményű szigetelési megoldások vezető szállítója és szakértője lett. A PROMAT a minőségi építőanyagokat és szigetelőrendszereket gyártó és forgalmazó belga Etex csoport dinamikus része.

Az élet- és vagyonvédelem érdekében a fejlett PromaX-technológiák segítségével fenntartható tűzvédelmi és nagyteljesítményű szigetelési megoldásokat biztosítanak ügyfeleiknek. A PROMAT olyan egyedi megoldásokat fejleszt az építőipar és az ipari piacok számára, amelyekkel biztonságot és energiamegtakarítást nyújt.

Magasan képzett szakértői csapat fejleszti ki az új termékeket és a létező termékek új generációit, folyamatosan javítja a világszerte gyártott termékek minőségét, ezzel biztosítva a vezető szerepet a tűzvédelem és a nagyteljesítményű hőszigetelés piacán.

Promat termékekből építhetőek szellőzővezetékek, falak, álmennyezetek, burkolhatóak teherhordó acélszerkezetek, villamos vezetékek, stb. A Promat ezen felül a kapcsolódó termékek széles skáláját is kínálja, mint tűzgátló üveg, tűz hatására felhabosodó tűzvédelmi tömítések, speciális tűzvédelmi habarcs, csőmandzsetták éghető anyagú (PVC) vezetékekhez, tűzvédelmi kittek és hasonlók. Ezek az építőanyagok képezik a Promat tűzvédelmi szerkezeteinek és rendszereinek alapját és kínálják a termék előnyeinek egyedi kombinációját: kivételes szilárdság, ellenállás mechanikai és nedvességi behatásokkal szemben, egyszerű szerelés és biztonságos használat.