SKAMOL

A SKAMOL 1912-ben alakult Dániában, azóta pedig az ipari és az építési célú, műszaki szegetelő rendszerek egyik vezető globális szállítója lett.

Modern vállalatként nagy figyelmet fordítanak a kutatásra, a rendszerfejlesztésekre, valamint az új technikák és technológiák feltalálására, alkalmazására. Számukra elengedhetetlen a minőség, az ügyfelek igényeinek maximális kielégítése, valamint a fenntarthatóság.

A küldetésük lehetővé tenni, hogy az energiaforrásokat fenntarthatóbb, egészségesebb formában hasznosítsuk a lakásunkban és a különböző iparágakban világszerte a szigetelő rendszerek segítségével. A SKAMOL fejlett szigetelő rendszereinek köszönhetően energiát takarítunk meg, csökkenthetjük a szén-dioxid kibocsátást, amivel jobb munka-és életkörülményeket biztosíthatunk magunknak és a környezetünknek.

Mindemellett hisznek a szoros együttműködésben és a párbeszédben: figyelembe veszik az ügyfelek konkrét igényeit, valamint folyamatosan vizsgálják a piaci igényeket, ennek megfelelően pedig javítják, módosítják a meglévő rendszereket, továbbá új tulajdonságokkal rendelkező szigetelőrendszereket fejlesztenek ki.

Fő céljuk, hogy egyedi értékeket hozzanak létre a műszaki szigetelő rendszereken belül.