KRATKI

„Szeretnénk megteremteni az élő tűz látványát és a mindenki által kedvelt melegséget, ezért cégünk végső célja, hogy megfizethető áron magas minőségű termékeket biztosítson.”

A KRATKI cég 1998 óta létezik a lengyel piacon. A dinamikus fejlődésnek a kiváló minőségű és időtálló termékeknek köszönhetően hamar Európa egyik vezető kandalló gyártó vállalatává vált. „Szeretnénk megteremteni az élő tűz látványát és a mindenki által kedvelt melegséget, ezért cégünk végső célja, hogy megfizethető áron magas minőségű termékeket biztosítson.” – ez a KRATKI legfőbb célja.

Minden egyes gyártási lépésnek nagy jelentősége van a késztermék megjelenését illetően. A tervezők elsősorban a gyártás során a felhasználó biztonságát, a magas hatásfokot és az alacsony károsanyag kibocsátást veszik figyelembe. Mivel minden országban nagyon nagy problémát jelent a levegőszennyezettség, a magas szmogtartalom, erre a KRATKI különösen nagy hangsúlyt fektet. A kandallóbetétek károsanyag kibocsátását a legmodernebb mérőberendezésekkel felszerelt, speciális laboratóriumukban vizsgálják.

A tervezők folyamatosan azon dolgoznak, hogy minden vevői igényt kielégítő, új modellekkel legyenek jelen a piacon.

Széleskörű piackutatást követően megvizsgálják a keresletet, és az ennek megfelelő designt ötvözik a modern technológiával, így minden termékük egyedi.

A KRATKI fejlett, rendszeresen bővített gépparkjában többek között lézervágó gépek, CNC élhajlítók és robotosított hegesztőállomások működnek, amelyek részben automatizálják a gyártási folyamatot, így nagyobb teljesítményt tesznek lehetővé.