CNI

A CNI Kft. a nyomda- és csomagolóipari szolgáltatás, nyomda- és csomagolóipari alapanyagok, fóliák, ipari hígítók és festékek gyártása, forgalmazása tevékenységeiből adódóan szoros szakmai és üzleti kapcsolatban áll vevőivel, partnereivel.

Mindent megtesznek azért, hogy ügyfeleik igényeit maradéktalanul kielégítsék, hosszú távú elégedettségük elnyeréséhez pedig folyamatosan figyelik és elemzik az igényeik változását, a piaci és szakmai tendenciákat, valamint gyártási tevékenységüket, szolgáltatásaikat – a minél magasabb minőségi színvonal érdekében – folyamatosan fejlesztik.

Stratégiai eszközrendszerük egyik fontos eleme a minőségpolitika, amely biztosítékot nyújt a tőlük elvárt megbízhatóság és magas minőségi színvonal elérésére, megtartására. Gyártási, forgalmazási tevékenységük és szolgáltatásainak magas szakmai színvonalát munkatársainak folyamatos képzésével biztosítják.

A minőség iránti elkötelezettségüket folyamatosan erősítik, és ezt az alvállalkozóktól, valamint beszállítóktól is elvárják.