SPARTHERM

FILOZÓFIÁJUK

„Melegség, kényelem, biztonság - gyermekkorom óta ezeket a szavakat társítom a tűzhöz. Azóta az életemet a tűz iránti lelkesedés kísérte. Ennek köszönhetően az évek során a szenvedélyemmé vált, hogy ezt a jó közérzetet az ügyfeleink számára is megteremtsen.”

A Spartherm valami különleges alkotott meg számodra! Családias jellegű vállalatként a nevük jelképezi a prémium minőséget és a modern dizájnt.

A kiváló égési technológia a legmagasabb műszaki minőséggel és úttörő innovációkkal párosul. Kiváló kialakítás, egyedi kandalló architektúra: ezek alkotják meg a modern kandallót, ami otthonod középpontjává válhat. A tűz iránti elragadtatást a legmodernebb élet-és élővilág igényeihez igazítják - ez a Spartherm küldetése.

De mindenekelőtt a hivatásuk a szenvedélyük… több mint 30 éve.

KÖRNYEZET:

A Spartherm termékek legnagyobb előnye, hogy fát használnak tüzelőanyagként.

A fa…

  • …az egyik legrégebbi fűtőanyag, és manapság már a fa tüze védelmet és biztonságot nyújt nekünk
  • …a kandalló lángja, valamint melege megnyugtat Téged, és otthonodat meghittséggel tölti meg
  • …egy megújuló energiaforrás, vagyis hozzájárul a fenntarthatósághoz
  • …szénlábnyoma semleges amikor tüzelőanyagként használod
  • …többnyire helyileg elérhető.

A fának van egy alapvető előnye a többi megújuló energiaforrással szemben (például nap, szél és víz), mégpedig az, hogy érzelmeket ébreszt fel bennünk.

Természetes a Spartherm folyamatosan igyekszik még környezetbarátabbá tenni termékeit. A 2010-es német szövetségi kibocsátás-ellenőrzési törvénye az egyik legszigorúbb környezetvédelmi törvény az európai fatüzelésű berendezések számára.

A Spartherm termékek jelenleg minden előírásnak megfelelnek. Fő céluk a hatékony energia-és hőfelhasználás: ehhez olyan egyedi megoldásokat biztosítanak, mint például a vízhőcserélővel ellátott kandallók, amiknek 25-80%-os melegvíz-termelékenysége van, vagyis a felhalmozott hő felhasználhatóvá válik az otthonában.