Miért minket?

Csapatunk fiatal, dinamikus egyénekből áll, modern és innovatív gondolkodásmóddal. Több éve élünk a kandallók világában, ezalatt az idő alatt pedig igen szerteágazó tudásra tehettünk szert. Azonban a világ változik, és mi sem ragadhatunk meg a múltban: tudásunkat folyamatos képzésekkel bővítjük, hogy mindig naprakészek maradjunk a legújabb technológiákkal, legfrissebb trendekkel.

 

 

A megszerzett tudás önmagában nem minden, ugyanis – ahogy mondani szokták – ahány ház, annyi szokás. Mi nem egy betanult séma szerint segítünk ügyfeleinknek megvalósítani egy álmot. Hiszen a vevői igények nem ugyanazok, rengeteg beépítési változat lehet, valamint léteznek olyan egyedi esetek is, amik elsőre lehetetlennek tűnnek. Ezért egyik legfontosabb értékeink közé tartozik a kiváló problémamegoldó képesség, valamint a rugalmas gondolkodásmód.

 

 

Ebben a rohanó világban az embernek nem elég a nap 24 órája, hogy lépést tartson önmagával. Ebben próbálunk az ügyfelek segítéségére lenni: nem kell órákig böngésznie az internetet, majd különböző helyekre rohangálnia, hogy beszerezzen mindent, ami a kandalló megépítéséhez szükséges. Vállalatunk generálkivitelezést vállal, aminek során ügyfeleink időt és energiát spórolhatnak. Hiszen a szakmai tanácsadástól kezdve a kandalló beépítéséig ügyfeleink rendelkezésére állunk, sőt, még annál is tovább: a beépítés után, kiegészítők vásárlása vagy épp egyéb technikai jellegű kérdés esetén ismét bizalommal kereshetnek bennünket.

 

A mai világban a jó szakember igazi kincs, mi pedig az évek során felvettük a kapcsolatot az ország legjobb kandallóépítő mesterembereivel. Ezért nálunk nem csak a kandallóhoz szükséges elemeket tudja megvásárolni, hanem kiváló kandallóépítőt is tudunk ajánlani otthona közelében. Nyugodt szívvel tudjuk ajánlani őket egytől egyig, hiszen a minőségi munka garantált, választását pedig nem fogja megbánni.

 

 

Számunkra a kandallóbetét a kandallók szíve. Ennek megfelelően nagyon sok szempontot figyelembe kell venni a megfelelő betét kiválasztásánál. Kínálatunkban nagyon sokféle tűzteret megtalálhatnak, azonban mindegyikben van egy közös tulajdonság: a minőség. Európa legjobb kandallógyártó vállalataival dolgozunk együtt, aminek köszönhetően termékeinknél garantálni tudjuk a magas minőséget. Ezzel olyan élményt tudunk biztosítani a vevőink számára, ami végigkíséri egy életen át.

 

Alapelvünk, hogy az ügyfél számunkra a legértékesebb, a kandallózást pedig egy élménnyé akarjuk tenni a számukra. Mivel kandallót egy életre választ az ember, azt szeretnénk, hogy ez ne csak egy berendezés legyen az otthonában. Ez legyen A BERENDEZÉS, ami szemet gyönyörködtető lesz a számára. Hiszen nincs annál jobb, amikor a hűvösebb időben begyújtjuk, látjuk magunk előtt a nyugtató lángcsóvákat, a belőle áradó forróság pedig bizsergeti bőrünket, miközben biztonságot nyújt, és azt érezzük, otthon vagyunk.