Gázkandallók

A környezettudatos, energiahatékony, mégis dizájnos fűtéssel egyre jobban előtérbe kerülnek a gázkandallók, ami verhetetlen technológiai előnyöket kínál. Ezek a berendezések mindent megadnak, amire az ember vágyik.

Nagyon komfortosak, hiszen technológiájuk az egyik legintelligensebb, ezzel pedig igazán könnyed használatot tesznek lehetővé: hőteljesítményük szabályozása, a lángok nagysága akár egyetlen gombnyomással lehetséges, vagy akár Wi-Fi segítségével okos eszközökről is irányítható.

A gázkandallók további előnye, hogy nagyon alacsony a karbantartási, fenntartási költsége. Ezenkívül rendkívül tiszta, hiszen a gáz tökéletes égése során nincsen káros égéstermék, korom vagy hamu, valamint minimális mérgező gáz szabadul fel, ezáltal környezetvédelmi szempontból az egyik legtisztább energiahordozók egyike.

Magyarországon a gázkandallók üzemeltetéséhez hatósági engedélyre van szükség, beépítési feltételük pedig nagyon hasonló a hagyományos kandallókéhoz, ezért bekötéséhez szakemberre van szükség. Működtetésük gázpalackkal történik, vagy akár a házban meglévő gázrendszerre is rá lehet csatlakoztatni. A gázkandalló egy gombnyomással elindítható, az égés intenzitása pedig szabályozható: ezzel az intelligens távvezérlővel kényelmesen be tudja állítani a kívánt hőmérsékletet otthonában, miközben lángjuk megszólalásig hasonlít az igazi kandallók által nyújtott látványra. Ezek a kandallók nagyon hangulatos meleget képesek teremteni: teljesítményük alapján akár több helyiség befűtésére is alkalmas lehet.

A gázkandallók egy zárt rendszerek: a láng az üvegtábla mögött ég, ezért különleges vezetékek biztosítják, hogy a levegő a gázkandalló betétbe kerüljenek, a keletkező gázok pedig kiürüljenek. Ennek a rendszernek az az előnye, hogy az égés ezzel szabályozhatóvá válik, és célzottan lehet optimalizálni. A láng ezenkívül nagyon magas hőmérsékleten ég, aminek következménye, hogy a szennyező anyagok nem jutnak a környezetbe, tehát nem szükséges részecskeszűrőt használni. Otthoni üzemeltetés esetén azonban elengedhetetlen egy kémény, vagy egy levegő-elszívó rendszer, ahol ezek a füstgázok távozhatnak.

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Ha további kérdéseid merülnek fel a kandallókkal kapcsolatban, és objektív szakmai tanácsadást szeretnél kapni, valamint megfelelő szakemberekkel, megfelelő anyagokból, a lehető legjobb műszaki tartalommal szeretnéd felépíttetni álmaid kandallóját, keress minket! Tegyél minket próbára, írj üzenetet, és tartozz te is az elégedett ügyfeleink közé!

A kandallóbetét kínálatunkat megtalálhatjátok a www.fonixkandallo.hu vagy a www.sparthermkandallo.hu oldalon, ahol széles választékkal várunk benneteket, vagyis rengeteg féle típus és méret közül választhatjátok ki a számotokra ideálisat! Ne habozzatok, rendeljétek meg még ma álmaitok kandallóját!