Brula hőtárolós kályhák
2020. 03. 28.

A Brula City Grundi és a Brula Rondo hőtárolós kályhák keskeny, ámde magas kialakításának köszönhetően hosszú ideig tudja tárolni a hőt. Letisztult elegancia, fejlett technológia – minden, amit a Brula hőtárolós kályhák nyújtani tudnak Önnek.

A kályhák titka a hatalmas tömegükben rejlik: ezek a kályhák 400-600 kg között vannak, masszív építmények, német precizitással megalkotva. Ahogy említettem, a Brula hőtárolós kályhák tervezésénél a magasságra törekedtek, nem véletlenül: ennek köszönhetően számos hőtárolós elemet tudtak beintegrálni, ezzel biztosítva, hogy a füstgáz minél nagyobb utat tegyen meg a kályha belsejében, tehát megfelelően át tudja melegíteni a hőtárolós elemeket, amik később egyenletesen tudják leadni a felvett hőt. Ennek köszönhetően több órán keresztül képes egyenletesen sugározni a hőt, még azután is, hogy a tűz kialudt. A hőtárolós kályhák a meleg levegős rendszerekkel szemben – amelyek konvekciós elven működnek –, egyenletesen melegítik fel a helyiséget, akárcsak a napnak a sugara, ezért is hívják sugárzó hőnek az általa leadott meleget.

A Brula hőtárolós kályhák különböző színben és kinézetben kaphatók, ezzel igazodik egyedi igényeihez: mindössze annyi dolga van, hogy kiválassza azt az egyet, ami otthona stílusához illik. Kialakítása időtlen, megjelenésével bármilyen dizájnhoz illik, legyen szó modern, klasszikus vagy éppen mediterrán stílusról: a Brula kályhák bárhol megtalálják a helyüket, és mindig tündökölni tudnak.

Ezenkívül a Brula hőtárolós kályhák kész egyedi elemekkel kerülnek szállításra. A Brula munkája során megjelenik a tökéletes mérnöki munka és a német precizitás: az elemek tökéletesen illeszkednek egymáshoz, így összeszerelése gyorsabb, egyszerűbb és nem utolsó sorban kevés kosszal, piszokkal jár. Felépítése nem tart napokig, így hamar élvezni tudja a kellemes meleget, ami bejárja otthonát.

A Brula hőtárolós kályhák technológiája kiemelendő. Az Ökotűztér a modern- és környezetbarát cserépkályha egyik kulcsa. Ezen tűzterek lényege, hogy az égési folyamat minél tökéletesebb legyen. Az ilyen tűztérrel felépített kályha káros anyag- és szállópor kibocsátása  minimális. A működésük, illetve felépítésük úgy néz ki, hogy a tűztérbe az oldalfalon keresztül jut be az égéshez szükséges levegő. Az ajtó duplaüveggel van ellátva, ami segít hatékonyabbá tenni a tűzterünket és tisztábbá az üvegeket. Így pedig sokáig élvezhetjük a tűz gyönyörű látványát, hiszen semmi sem rontja el a kilátást.

Külső levegőre köthető, így teljesen eleget tud tenni a mai elvárásoknak miszerint az égéshez szükséges levegőt el kell különíteni a ház belső légterétől. Az ilyen tűztérrel épült kályha káros anyag kibocsátása messze felülmúlja versenytársaiét.

Tekintsd meg termékeinket most  https://www.fonixkandallo.hu/termekek/hotarolos-kalyhak-334