SPARTHERM - avagy a technológiai tökéletesség
2019. 09. 09.

SPARTHERM – a szó, ami egyet jelent a tökéletes tervezéssel, a modern technológiával és a kiváló minőséggel.

A SPARTHERM az egyik legismertebb kandalló és kályhagyártó vállalat. Termékeit nagyon hatékony és precíz működés jellemzi, valamint számos különféle forma és változat létezik belőle:

  • a síküveges változata kiváló választás, ha otthonában egyenes falszakaszra szeretné elhelyezni,
  • a kétoldali kandallóbetétek praktikusak lehetnek térelválasztónak, vagyis két helyről egyaránt élvezheti a tűz látványát,
  • végül, de nem utolsó sorban a két-, illetve három oldalüveges változatok otthona legdizájnosabb elemévé válhatnak.

A SPARTHERM vízteres kandallóbetétei a legmagasabb műszaki tartalommal vannak felszerelve. Ezen modellek esetében a kandallóbetét felett, illetve a burkolat mögött helyezkedik el a víztér, ami lehetőséget ad arra, hogy a házban lévő radiátorokat környezetbarát hőenergiával lássa el.

Ha azonban otthonodban kevés a hely, vagy nem szeretnél nagy munkálatokba fogni akkor sem kell félned: a SPARTHERM nagy választékot kínál a kályhák területén is. Modelljei modernek, korszerűek, és már nem számít extrának a tökéletesen működő tisztaüveg rendszer sem. A SPARTHERM kályhák nagyon egyediek és a folyamatosan fejlődő technológiának köszönhetően, bizonyos típusai akár 10 féle színben is kérhetők. A kályhák másik nagy előnye, hogy hőtárolós lapokkal szerelhetjük fel, így fokozva a hatékonyságot. Ezenkívül hasonló technológiával rendelkeznek, mint a kandallók, miközben nagyon látványos eleme lesz otthonának.

Néhány SPARTHERM kandalló okostelefonnal vezérelhető. 2017-ben, elsőként a SPARTHERM mutatta be az okoseszközökkel vezérelt termékeit. Ezen kandallók esetében a kézi vezérlést elfelejthetjük, így pedig az intelligens technológiának köszönhetően a helytelen tüzelés teljesen kizárható. Egy applikáció segítségével a tüzelés teljesen egyszerűvé válik, nem kell tartani az alul-, illetve túlfűtöttségtől: a vállalat az applikáción keresztül automatikusan értesíti Önt, amikor a tűzre fát kell dobnia. Ezzel az intelligens technológiájával egy olyan környezettudatos, modern korszakot teremtett meg, amivel sokáig vezető szerepet tölthet be a tüzeléstechnikában.

Természetesen ez a technológia nem minden kandallóban van jelen, csak néhány kiválasztott modelljében, így nem kell lemondania az irányításról, vagyis magának szabályozhatja a meleget. Azonban a SPARTHERM ezzel egy óriási lépést tett a „fűtés jövője” felé.

Ezenkívül a SPARTHERM kandallók alkalmasak az energiahatékony és passzív házakhoz. A folyamatosan javuló szigeteléseknek köszönhetően a helyiségek hőigénye csökkent, ami azt jelenti, hogy kevesebb hő szükséges a helyiségek felfűtésére.

A SPARTHERM 5 év garanciát vállal termékeire, azonban a vállalat annyira bízik bennük, hogy 10 évre is meghosszabbíthatja a jótállást, és mindezt teljesen díjmentesen teheti meg. Ehhez mindössze egy érvényes email címre, valamint eszközszámra van szüksége, és percek alatt regisztrálni tudja termékét a SPARTHERM weboldalán.

A SPARTHERM kandallók és kályhák különösen környezetbarát fűtési módszert tesznek lehetővé, és ez a környezettudatos magatartás megjelenik a csomagolásban is. A SPARTHERM termékeit előre összeszerelt, becsomagolt állapotban szállítja: ehhez pedig olyan csomagolást fejlesztett ki, melyhez kizárólag HBCD-mentes anyagot használnak, és ami megóvja a környezetet és a környezetet.

A SPARTHERM kandallókkal, és kályhákkal nem lehet mellé fogni, hiszen a termékek legfőbb jellemzői a német precizitás, a magas minőség, a hosszú élettartam és az egyediség.